Rămâi conectat

Curier Județean

CSU Alba Iulia un nou transfer: sârboaica Jovana Vukoje (BCM Danzio Timişoara)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Jucătoarea de origine sârbă, Jovana Vukoje (26 ani, BCM Danzio Timişoara) este un nou transfer extrem de important al echipei CSU Alba Iulia, mutare realizată în această pauză competiţională. Baschetbalista a impresionat în ultima partidă directă dintre cele două combatante, când a fost cea mai bună marcatoare, în meciul de pe Bega, cu 35 de puncte! Componentă şi a echipei naţionale, Jovana are 1,74 metri şi a mai jucat la Novi Zagreb (Croaţia), Dynamo (Ucraina), Vozdovac, Vojvodina şi Crvena Zvezda (Serbia), putând fi utilizată atât ca şi fundaş, cât şi extremă. Deocamdată mutarea nu a fost anunţată oficial de CSU Alba Iulia, deşi documentele sunt parafate, formaţia din Cetatea Marii Uniri preferând să aştepta mutările contracandidatelor din stagiunea viitoare, când CSU Alba Iulia are obiectiv clasarea pe locurile 1-4.

Vukoje este prima achiziţie reală a grupării lui Tomas Bilek, după ce au fost păstrate în efectiv americancele Breanna Salley şi Becca Tobin, împreună cu internaţionala Eniko Tarţa, lotul căpătând o tentă europeană, în pesrpectiva stagiunii 2013-2014, când se vizează participarea în competiţiile continentale.

Altfel, astăzi s-a stabilit structura calendarului competiţional pentru sezonul viitor, ce va debuta cu Cupa României (12-16 septembrie, tragere la sorţi fără capi de serie). Prima rundă este programată în 22-23 septembrie, jocuri tot pe teren neutru, noutatea fiind renunţarea, după încheierea sezonului regulat al play-off-ului pentru locurile 5-8. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea