Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – SCM CSŞ Craiova 108-30 *Victorie fără emoţii, a revenit Tiffany Brown

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-ICIM Arad Cupa Romaniei 14CSU Alba Iulia s-a impus într-un mod categoric în partida cu SCM CSŞ Craiova, scor 108-30 (22-6, 30-6, 25-6, 31-12), meciul însemnând revenirea americancei Tiffany Brown la formaţia pregătită de Miroslav Popov, aceasta marcând şi 4 puncte. A fost cea mai detaşată victorie a stagiunii pentru studente.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri este în continuare pe locul secund în ierarhie, cu 42 de puncte (20 de victorii şi două insuccese), următorul meci fiind în 8 martie, în deplasare cu CSBT Alexandria. O simplă distracţie pentru amfitrioane, care în primele trei sferturi nu le-au permis adversarelor să înscrie mai mult de 6 puncte. Remarcabil este faptul că pentru CSU au punctat toate baschetbalistele locale, inclusiv tinerele Mihaela Gherman şi Andreea Beldean.

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia:A fost practic un antrenament astăzi, mă bucur că a jucat toată lumea şi nu au existat probleme, accidentări, pentru că uneori astfel de meciuri pot lăsa urmări. Cred că fetele şi-au făcut datoria în faţa unei formaţii mult mai slabe, care joacă cu multe junioare. Plusul de experienţă a făcut diferenţa şi cred că este bine că am jucat şi acest meci, am transpirat puţin, ne păstrăm concentrarea şi cam asta ar fi. Le-am dat acum o pauză de odihnă de 4 zile fetelor, pentru că apoi ne aşteaptă o perioadă dificilă, cu o deplasare la Alexandria, partidă pe care ne dorim să o câştigăm, urmată de Final Four-ul Ligii Europei Centrale, unde vrem să facem o figură cât mai frumoasă

*A 6-a oară peste 100 de puncte

În acest sezon, formaţia albaiuliană a reuşit în 5 partide să depăşească pragul de 100 de puncte înscrise într-un joc, în meciurile cu Danzio Timişoara, CSM Oradea, SCM CSŞ Craiova (în două rânduri), Olimpia Braşov, plus întâlnirea cu Valosun Brno în CEWL.

CSU Alba Iulia are onoarea să găzduiască în perioada 15-16 martie Final Four-ul Ligii Europei Centrale, un eveniment de seamă din municipiul reşedinţă de judeţ

 „Mă bucur că a fost un meci uşor şi că am intrat şi noi, junioarele, în teren, timp de un sfert. Contează mult pentru mine că am jucat un nou meci la echipa mare, mă ajută să capăt încredere şi experienţă, iar faptul că am reuşit să marchez e un plus şi un mare motiv de bucurie”, a afirmat Mihaela Gherman. „A fost un meci bun, am reuşit o victorie la care toată lumea se aştepta din moment ce avem o echipa mai bună valoric, cu jucătoare mai experimentate. M-am simţit bine să fiu din nou pe banca de rezerve dupa accidentare. De asemenea, mă bucur că am avut şansa să joc şi că am înscris primele mele puncte din sezonul acesta”, a declarat Andreea Beldean.

Marcatoare: Chastity Reed – 18 puncte, Larisa Toma – 14, Ildiko Nagy – 14, Marina Mandic – 12, Breanna Salley – 11, Sasa Cadjo – 9, Alexandra Uiuiu – 7,  AnneMarie Părău – 7, Chadijah Whittington – 5, Tiffany Brown – 4, Mihaela Gherman – 4, Andreea Beldean – 3 (toate jucătoarele trecute pe foaie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea