Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, reunire, la Galtiu, cu multe necunoscute, inclusiv în privința lui Mihai Manea! Al. Giurgiu și C. Anghel – rezolvați

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia are fixată reunirea lotului pentru luni, 17 iulie, la Galtiu, pentru debutul pregătirii celui de-al doilea sezon consecutiv pe a treia scenă, însă sunt multe necunoscute în privința formației din Cetatea Marii Uniri, care va avea mulți jucători tineri în probe.

Nu e clară nici chestiunea băncii tehnice, existând alternativa ca Mihai Manea să nu mai continue pe banca universitarilor. Acesta și-a încheiat contractul cu universitarii și va lipsi luni la reunire, din motive personale.

Gruparea universitară traversează o vară cu transformări majore la nivelul lotului, din vechiul efectiv continuând, la nivel de seniori, Vasinc și Bucurică (care și-a dat acceptul de principiu), așteptându-se în aceste zile un răspuns de la căpitanul Szabolcs Kilyen. De asemenea, este dată drept sigură înregimentarea mijlocașului albaiulian Alexandru Giurgiu (ex-CS Ocna Mureș), iar în aceste zile se continuă negocierile pentru stranierii Badra Cisse (fundaș din Coasta de Fildeș, 20 de ani, fost la Beșiktaș Istanbul) și Oluwaseun Agmomoniyi (nigerian, ex-CSM Unirea Alba Iulia, plecat în țara natală pentru rezolvarea vizei). E foarte posibil ca la CSU Alba Iulia să rămână dăianul Denis Cunțan, fost în această vară în probe la divizionarele secunde CSM Slatina și FC Brașov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Se așteaptă răspuns de la D. Cunțan și Kilyen

Tratativele se poartă și la nivelul portarilor, cu Fl. Șerban (aparține de CS Mioveni, pentru a continua la CSU) și Rareș Gall (22 de ani, a încheiat contractul cu CFR Cluj), care are ofertă și de la divizionara secundă Unirea Dej. Un nume cert este al mijlocașului Codruț Anghel (29 de ani, ultima dată la Rapid Brodoc, care a mai jucat în Suedia sau Polonia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea