Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, pe podium la turneul de rugby în 7 de la Galați

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de rugby CSU Alba Iulia s-a clasat pe locul al 3-lea în primul turneu din cadrul grupei de promovare în Campionatul Național de Rugby în 7s seniori.

Formația din Cetatea Marii Uniri a obținut două victorii, 19-0 cu Phoenix Brașov (în grupă) și 29-14 cu Sportul Studențesc (în partida pentru locurile 3-4), pierzând duelul cu formația gazdă, CSM Galați (7-12, după ce a condus la pauză 7-5) și a acumulat 6 puncte. Eseurile au fost realizate de Ion Constantin, Vitalie Bulat, Vasile Săndulescu, Maxim Hoichev, Damian Carnat și Tudor Legean. Recent, s-a derulat prima etapă a Turneelor Elită și Promovare, alcătuirea grupelor fiind în funcție de clasamentul de la turneul Open (disputat la începutul lunii august pe Stadionul “Parcul Copilului”).

Turneul Elită a avut loc la Arad, impunându-se CSU Elbi Cluj care a trecut în finală de CSM Galați, iar la Turneul Promovare, de pe malul Dunării, CSM Galați a învins în finală pe RC Bârlad (scor 10-7). La Elită, ierarhia a fost următoarea: 1. CSU ELBI Cluj, 2. CSM Constanța, 3. CS Rapid, 4. Știința Petroșani, 5. CS Năvodari, 6. CSU Arad, 7. Poli Iași, 8. RC Grivița, iar la Turneul Promovare clasamentul a fost 1. CSM Galați, 2. RC Bârlad, 3. CSU Alba Iulia, 4. Sportul Studențesc, 5. Phoenix Galați (49-0 în ultimul meci), 6. CSM Sibiu. Următoarele etape vor avea loc la Alba Iulia pe 14 octombrie și la București pe 28 octombrie. Pentru alcătuirea clasamentului final al competiției se vor cumula punctele obținute în cele trei etape programate. La alcătuirea grupelor pentru următoarele etape se va ține cont de clasamentul general. Primele două clasate la finalul competiției vor promova în Elită.

Lot CSU Alba Iulia: Ion Constantin (căpitan), Irinel Legean, Tudor Legean, Vitalie Bulat, Maxim Hoichev, Victor Macrea, Alexandru Gabara, Damian Carnat, Igor Timosco, Alin Păcurar, Vasile Sandulescu, Cristian Gavra, Ionuț Cristea, Radion Nazarco; antrenor Oleg Istratii, director sportiv Mihai Vlas, manager Marius Rotar. Din efectiv fac parte 7 jucători din Republica Moldova și tot atâția din lotul stagiunii precedente.

Foto: Albaiulieni pentru rugby


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea