Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia între echipa naţională a României şi Olimpia Braşov | Popov pune tunurile pe Turcia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia pregăteşte la Cluj cel mai important moment al sezonului, partidele din play-off. Formaţia din Cetatea Marii Uniri a susţinut un joc de verificare în Sala Transilvania, cu reprezentativa României, pierdut cu 64-73, „tricoloCSA Alba Iulia Romania 2rele” fiind conduse de Miroslav Popov, iar albaiuliencele de George Lăncrănjan, secundul său de la echipa naţională şi de club.

Duminică, tot la Cluj, de la ora 15.00, studentele vor întâlni într-un alt joc de verificare, cu Olimpia Braşov, posibilul oponent din semifinalele campionatului. În prima manşă a play-off-ului, CSU Alba Iulia va juca cu Universitatea Cluj, primul meci acasă pe 29 februarie, iar al doilea în deplasare, la Cluj, în 4 martie.

*Mare meci mare, cu Turcia

Sâmbătă, la ora 19.00, 7000 de suporteri ai naţionalei de baschet vor fi alături de România, pentru confruntarea cu Turcia, din cadrul preliminariilor Eurobasket 2017. Reamintim ca nationalele Romaniei si Turciei sunt neinvinse dupa primele doua jocuri din Grupa H, tricolorele noastre reusind in noiembrie 2015 sa treaca atat de nationala Bosniei&Hertegovina, cat si de reprezentativa Israel. Antrenorul principal Miroslav Popov a subliniat ca Romania poate produce surpriza sambata si poate invinge Turcia. “Turcia este o echipa foarte puternica, cu experienta vasta. Au jucat cu aproape toata lumea din Euroliga, dar cred ca orice joc poate fi castigat chiar si daca adversarul este foarte bun.Dupa ce am vazut pana acum, suntem o echipa serioasa si dornica de performanta si cred foarte mult in echipa mea. Cred ca putem produce surpriza in meciul cu Turcia. Este un meci foarte important pentru calificare, care va decide in proportie foarte mare cine va fi pe primul loc in grupa. Presiunea este mai mare atunci cand joci acasa decat in deplasare, dar dupa mine cred ca este normala aceasta presiune. Echipa Romaniei are ceva de aratat si vrem ca fanii sa ne sprijine sambata in numar cat mai mare sis a fie alaturi de noi in momentele importante”, a concluzionat antrenorul principal Miroslav Popov într-o conferinţă de presă, declaraţia fiind pe site-ul FRB.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea