Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia 1-1, remiza supărărilor! Reacțiile antrenorilor Mihai Manea și Marcel Rusu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Până la urmă, după remiza de pe „Cetate”, din derby-ul CSU Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia, scor 1-1 (0-0), în prezența a aproximativ 1000 de spectatori, ambele tabere au fost supărate la final!

Iar CSM Unirea a preluat “lanterna roșie”, fiind singura combatantă din serie ce nu a câștigat în 6 runde.

CSM Unirea Alba Iulia, pentru că a pierdut două puncte, fiind egalată în final, după ce în minutul 85 E. Codrea a lovit transversala și putea face 2-0; respectiv CSU – pentru calitatea prestației, universitarii (fără căpitanul Bucurică, indisponibil) amenințând numai în ultimele 20 de minute, cu Adjani în postura de vârf de atac, la faze fixe, profitând de pasul în spate făcut de oponenți.

*Mihai Manea: “Nicio echipă nu merita victoria’

Un joc încrâncenat și un rezultat echitabil, pentru că la modul cum s-a jucat nicio echipă nu merita să câștige. Nu am înțeles atitudinea unor jucători, care și-au pus prea multă presiune și nu au respectat nimic din ce lucrasem înaintea jocului. Ne-am trezit prea târziu, după ce am primit gol, dar până la urmă am rămas neînvinși în duelurile cu conjudețenele”, a spus Mihai Manea, CSU înregistrând 3 remize cu formațiile din Alba, precedentele jocuri, tot pe “Cetate”, fiind fără gol, cu CS Ocna Mureș și Metalurgistul Cugir.

Citește și: FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia 1-1 (0-0), remiză în derby-ul orgoliilor pe „Cetate”, vizitatorii au fost egalați în minutul 89

*Marcel Rusu: “Dezamăgit de rezultat și de egalarea din final”

“Se putea mult mai mult, am dominat jocul de la un capăt la celălalt, CSU nu ne-a surprins cu nimic, iar egalarea a venit la un carambol nefericit. Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că trebuia să realizăm prima victorie, dar și pentru că ne-am ales cu un singur punct, deși s-a muncit în teren, la un meci disputat acasă și considerat în deplasare. Echipa este blocată psihic, lipsa rezultatelor și presiunea apasă pe umerii jucătorilor”, a precizat Marcel Rusu, ce nu a putut conta pe Dehelean, Banienschi și Circov (rezervă, dar nerefăcut).

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea