Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a 11-a victorie, remize la Galtiu și Blaj, ultima cu probleme de arbitraj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Penultima rundă a turului Ligii a 4-a a fost una dominată copios de oaspeți, ce au repurtat 5 victorii și au reușit și două remize, gazdele fiind în dificultate.

Viitorul Vama Seacă – CS Universitatea Alba Iulia 0-3 (0-2)

Au marcat: Baghiu (17, 68). M. Domșa (21)

Studenții lui Mihai Manea, deja în postura de campioni de toamnă, au repurtat a 11-a victorie consecutivă în penultima etapă a turului Ligii a 4-a și s-au distanțat la 7 puncte de ocupanta locului secund, fosta divizionară terță Industria Galda de Jos

O remiză surprinzătoare s-a înregistrat la Galtiu, în disputa orgoliilor Viitorul Sântimbru – Performanța Ighiu. Gazdele au ratat astfel șansa să urce pe treapta a treia a podiumului și au terminat cu un om mai puțin, D. Hulea fiind eliminat în minutul 90+2.

Pe excelentul gazon de pe “CIL”, formația din “Mica Romă”, pregătită de Bogdan Cistean a terminat la egalitate cu Inter Unirea, scor 3-3 (1-0). O confruntare în care vizitatorii au preluat conducerea cu 2-1, apoi a fost rândul gazdelor să treacă în avantaj, remiza fiind parafată în prelungiri de Chiorean (90+4), fază contestată îndelung de blăjeni pentru ofsaid. O situație la care asistentul R. Voicu (Cugir, fost junior al Metalurgistului) a indicat ofsaid, gazdele s-au oprit, însă centralul A.V. Nicola a validat reușita după protestele oaspeților la adresa asistentului. Au marcat: B. Varga (40). B. Cristea (78, 87, penalty)/ Val. Drăgan (62), A. Gherman (75), Chiorean (90+4)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea