CSȘ Blaj a remizat în deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc, și s-a calificat la turneul semifinal pentru juniori B1

CSȘ Blaj, campioana județului Alba la juniori B1,a remizat 1-1 (0-0), în deplasare cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și s-a calificat în turneul semifinal rezervat juniorilor B1.

În meciul retur, echipa din “Mica Romă” a condus cu 1-0, gol marcat de Daniel Nicula (68), adversarii au primit două cartonașe roșii, dar au egalat în minutul 78. O calificare pe muchie de cuțit, după o dublă dramatică, în primul meci CSȘ Blaj câștigând cu 3-2 (1-0).

Un rezultat extraordinar, băieții au realizat un meci deosebit, culegând laudele celor prezenți. Mă bucur enorm pentru această calificare“, a declarat antrenorul Ioan Mara.

În ultimii 4 ani, cu excepția sezonului trecut, când a câștigat Olimpia Aiud, CSȘ Blaj a fost mereu campioana județeană la acest nivel competițional. În 2016, sub comanda lui Alin Hancăș, CSȘ Blaj s-a aflat la un pas de calificarea în finala competiției juvenile, pierzând calificarea la golaveraj, după turneul semifinal de la Carei

Antrenorul Ioan Mara a mizat pe formula compusă din Bulucz – Bărbat, Corlea, Dărângă, Vulc – Ov. Oltean, I. Macarie, B. Macarie, Burja – Nicula, D. Paul; rezerve R. Crișan, Oargă, Borcea, Boldea, Jica, M. Maier, Coza, din lot mai face parte Bogin.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...