Rămâi conectat

Curier Județean

CSO Cugir joacă în memoria lui „Toto” partida cu Metalul Aiud din Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liderul Ligii a IV-a Alba, CSO Cugir va bifa sâmbătă, 17 martie, de la ora 16.00, primul meci din 2012 în faţa suporterilor de sub Drăgana. Întâlnirea cu Metalul Aiud, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei D are o conotaţie specială, asta pentru că amfitrionii vor susţine acest joc în memoria unui fan înfocat al grupării cugirene, Ioan Dobran (Toto), dispărut prea repede dintre noi.

Ati uitat ? Noi nu. Nu vom uita niciodată. Sâmbătă va fi un meci cu totul special : Jucăm pentru prietenul nostru Toto care ne veghează de sus. Sperăm să căştigăm şi acest meci, să câştigam în final campionatul să putem să îi dedicăm o promovare deoarece ştim că şi-a dorit atât de mult să ne vadă în Liga a 3-a. ,,TOTO – Mereu cu noi, mereu în inimile noastre!„, este mesajul emoţionant postat şi pe pagina de facebook a CSO Cugir.

Meciul va debuta cu un moment de reculegere, lovitura de începere va fi data de George  Dobran, fiul lui „Toto”, iar jucătorii lui Cătălin Paşcanu vor pătrunde în teren purtând tricouri inscripţionate cu chipul lui Ioan Dobran. CSO Cugir a câştigat runda trecută derby-ul de la Ighiu şi încearcă să acceadă la barajul de promovare în Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea