Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia vrea să-i readucă pe Ionuț Grozav și Alexandru Giurgiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Principalele ținte pentru CS Municipal Unirea Alba Iulia în această iarnă sunt readucerile lui Ionuț Grozav (33 de ani, fundaș central, de 4 ani la Metalurgistul Cugir) și Alexandru Giurgiu (29 de ani, mijlocaș, în 2022 la CS Ocna Mureș).

După un an 2022 în care au trecut prin toate stările posibile, plecând de la pericolul desființării din motive financiare și retrogradarea în Liga 4 și până la preluarea echipei de către primăria albaiuliană în vară și încheierea sezonului pe poziția a 4-a în Seria 9, una de play-off. Revenirile celor doi jucători, produse ale grupării uniriste, sunt considerate extrem de utile în condițiile în care aceștia și-au legat carierele de clubul “alb-negru” și pot acoperi diverse poziții. Pe lângă ex-uniriști, CSM Unirea intenționează să aducâ jucători tineri, în ideea pregătirii sezonului viitor când se vrea atacarea promovării în Liga 2, tocmai pentru celebrarea Centenarului în 2024.

Sunt doi jucători foarte utili, cu valoare și experiență, crescuți de Unirea, fotbaliști care oferă diverse soluții în defensivă și linia de mijloc”, a punctat Marcel Rusu.

Pe banca tehnică s-a mizat pe continuitate, fiind păstrat antrenorul Marcel Rusu, “pricipalul” instalat în urmă cu un an, când lucrurile erau critice. Asta întrucât Ioan Ovidiu Sabău a avut pretenții considerate exagerate (între timp “Moțul” a preluat prim-divizionara Universitatea Cluj), iar Unirea Alba Iulia a reușit să-și revină după startul ratat de sezon, cu 6 meciuri fără succes, și să devină revelația seriei, cu 7 victorii în ultimele 9 reprezentații.

Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată. Știm ce avem de făcut, ce ne propunem, muncim și vrem să ne atingem obiectivele. Ar fi extraordinar să ne calificăm în play-off”, a spus Marcel Rusu.

Reunirea este prevăzută în 23 ianuarie, urmând un stagiu centralizat de 3 săptămâni, la Zlatna. Până în prezent sunt stabilite amicalele cu GT Sport Alba Iulia (15 februarie), CSM Deva (18 februarie, deplasare), Viitorul Sântimbru (22 februarie) și Viitorul Vama Seacă (25 februarie), dar se mai caută adversari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea