Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia vrea să dea lovitura și să-l convingă pe Curtean să-și continue cariera! Portar de la UTA Arad pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia încearcă să dea lovitura verii și să-l convingă pe Alexandru Curtean să-și continue cariera! Experimentatul mijlocaș în vârstă de 36 de ani a avut sâmbătă, cu prilejul partidei amicale dintre Corvinul Hunedoara și UTA Arad, meciul de retragere din activitate, un moment festiv, Curtean ieșind din teren în minutul 7, ca o semnificație a numărului său de pe tricou!

Cu toate acestea, oficialii uniriști speră să reușească să-l facă să se răzgândească și să accepte provocarea de a veni în “alb-negru” pentru a pune umărul la campania de promovare în Liga 2.

La experiența sa uriașă, Curtean este văzut drept un lider în vestiar și antrenorul din teren. De altfel, președintele Mihai Dăscălescu a și purtat săptămâna trecută o discuție cu Curtean pentru a-l convinge să vină la CSM Unirea Alba Iulia.

A fost o simplă discuție și atât. Nu am zis nici <<da>>, nici <<nu>>. Mai mult nu am ce să vă spun în acest moment”, a declarat Curtean, fotbalistul nefiind extrem de ferm în a-și susține poziția, respectiv aceea de a agăța ghetele-n cui.

Alexandru Curtean a ajuns în iarnă de la CSC Șelimbăr la Hunedoara și a devenit un om de bază în distribuția lui Florin Maixim, promovând în eșalonul secund, cu un gol important în turul barajului cu Gloria Bistrița.

De-a lungul carierei sale, Alexandru Curtean a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din România: Gaz Metan Mediaș, Poli Timișoara, Dinamo București (cu care a cucerit Cupa și Supercupa României), FC Hermannstadt, având 23 de reușite în 189 de meciuri pe prima scenă. De asemenea, a evoluat și în străinătate, pentru FC Atyrau, în Kazakhstan, și Botev Plovdiv în Bulgaria, având prezențe și în competițiile continentale.

*Rareș Bârlădeanu, portar împrumutat de la UTA

Prim-divizionara UTA Arad anunță că portarul Rareș Bârlădeanu (n. 2005) a fost împrumutat pentru un sezon la CSM Unirea Alba Iulia. Albaiulienii, care s-au despărțit de Iovicin în această vară, îl mai aveau pe acest post pe Andrei Raț, dar intenționează să mizeze între buturi pe un goalkeeper Under. Au fost discuții și cu alte formații de pe prima scenă, gen CFR Cluj sau “U” Cluj, dar variantele nu s-au concretizat.

Foto: Corvinul Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificare în sferturile de finală Under 19 | Victorie cu LPS Satu Mare, în inferioritate numerică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Național Under 19 după victoria cu LPS Satu Mare, scor 1-0 (1-0), obținută în inferioritate numerică. Pe terenul secund al Stadionului „Cetate” elevii lui George Țălnar s-au impus la limită, gol D. Nistor (36), fotbalist revenit după o accidentare de durată. În același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea