Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, remiză cu Voința Sibiu, la încheierea stagiului centralizat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La revenirea din stagiul centralizat de pregătire de la Câmpulung Muscel, CSM Unirea Alba Iulia a remizat cu Voința Sibiu (echipă din Liga 4), scor 1-1 (1-0).

Gruparea albaiuliană a deschis scorul în minutul 27, prin nou-venitul G. Mureșan (la prima reușită în „alb-negru”), iar gazdele, pregătite de Cosmin Vâtcă au egalat în actul secund, în minutul 57, din penalty (Goia).

S-a acumulat foarte multă oboseală în acest cantonament, lucru care s-a simțit și în ultimul amical. Au fost zile cu două antrenamente, am încărcat, știm unde suntem și ce mai avem de reglat. Mai vrem să facem transferuri, o să mai fie modificări în efectiv”, a concluzionat Stelian Gherman.

A fost al 3-lea amical al verii sub comanda lui Stelian Gherman, precedentele fiind eșecul cu Vedița Colonești (0-1) și victorie cu Ciucaș Tărlungeni (2-1)

CSM Unirea: Raț – G. Mureșan, Harfaș, Vomir, E. Codrea – Boldea, Mâlnă – Roșu, Fetița, Indrei – T. Suciu; au mai intrat D. Nistor, Val. Stanciu, C. Cristea, I. Grozav, R. Nistor, Cl. Morariu, P. Codrea, Benkirat, Sebaș, Borza,(nu au intrat Al. Stoian, J. Kelachukwu, Harangozo).

Până la începerea stagiunii, mai este o dublă cu CSM Zalău, în 12 și 19 august, iar vineri, 11 august se va stabili programul turului în Liga 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea