Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, eliminare dramatică la penalty-uri în Cupa României Under 19! „Alb-negrii” au condus la un moment dat cu 4-1…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a ratat dramatic calificarea în sferturile de finală ale Cupei României Under 19, fiind eliminată după loviturile de departajare de Sporting Cluj, asta după ce a condus cu 4-1 în timpul actului secund, până cu 4 minute înaintea finalului!

O răsturnare greu de crezut s-a produs, un episod rat întâlnit pe stadioane, cu vizitatorii egalând cu 3 reușite marcate în ultimele secvențe!!! Un adevărat „thriller” pentru elevii lui George Țălnar, momente rare care cu greu vor putea fi uitate!!!

Meciul disputat în optimile de finală, pe terenul secund al Stadionului „Cetate”, s-a încheiat la egalitate, scor 4-4 (1-0). La loviturile de departajare, clujenii au transformat toate cele 4 execuții, iar uniriștii au marcat doar două (Maier și Pașca Igna), ratând două penalty-uri (prin Ardeiu și R. Nistor, primele execuții)!!!

*Final incredibil, de la 4-1 în minutul 86!!!!

A fost o „remontada” incredibilă a vizitatorilor care erau conduși cu 4-1 în minutul 86, dar au reușit să înscrie 3 goluri, egalând în prelungiri, în minutul 90+4. Un final greu de anticipat, cu o derulare neverosimilă a evenimentelor. Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, reușită Pandor (44), iar golgheterul Ionaș-Rădoi a majorat avantajul (50). Paul-Toma Oltean (Sporting Cluj) a redus ecartul (54), cu prima din cele 4 reușite personale. A urmat dubla lui Raul Nistor (56, 86), dar și un scenariu neverosimil, un „blackout” al gazdelor care au trăit un coșmar și s-au trezit egalate de  la 4-1 în minutul 86, prin hat-trick-ul semnat de… Paul Toma Oltean (86, 89, 90+4).

Gruparea albaiuliană a avut primul joc pe teren propriu în competiția „KO”, după 3 succese externe, în efectiv fiind și jucători înregimentați în această iarnă, cum ar fi aiudeanul Elmanhaly (Ripensia Timișoara), Ardeiu (Ripensia Timișoara), Pandor (ex-Optimum Alba Iulia și Viitorul Cluj), Pașca Igna (Polin Timișoara).

“Alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, pregătiți de George Țălnar, iernează în fotoliul de lider al play-off-ului Seriei 9, iar în competiția “KO” au eliminat pe LPS Sebeș (6-5 după loviturile de departajare), Corvinul Hunedoara (3-1) și CSC Șelimbăr (4-1, în “16”-imile de finală). Întâlnirea a deschis sezonul de primăvară, primele partide din campionat fiind fixate o săptămână mai târziu (etapa a 5-a, în 17 martie, o deplasare la ACS Tg. Mureș, ocupanta locului secund).

CSM Unirea: R. Pauletti – P. Alexandru, Elmanhaly, D. Moldovan, An. Maier, Sebaș, Ardeiu, D. Olălău/ cpt, Pandor, R. Nistor, Ionaș-Rădoi; rezerve Duna, V. Moldovan, Borza, Forrai, Buzilă, Mihăilă, Pașca Igna. Antrenor George Țălnar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea