Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia: antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, „pas” până la iarnă | Marcel Rusu îi va conduce pe „alb-negri” și în următoarele 10 etape

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a spus „pas” până la iarnă propunerii venite de la divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia. Fostul internațional, component al Generației de Aur, a fost prezent sâmbătă, la partida din Seria 9 din Liga 3, CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara 0-3.

„Moțul” a asistat la joc din tribuna oficială a arenei „Cetate”, alături de Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia, și viceprimarul Marius Filimon, asta după ce, anterior, în zona vestiarelor s-a salutat cu cei doi antrenori, Marcel Ioan Rusu și Florin Maxim.

Citește și: Ioan Ovidiu Sabău: ”Am fost contactat de la Alba Iulia, dar mai este până la a veni antrenor”

Am rămas să mai discutăm după încheierea acestui sezon. Ne vom consulta în această perioadă, vom ține legătură. Domnul Sabău nu a dat un răspuns ferm, nu a spus «nu» hotărât propunerii. Sunt anumite condiții care urmează să vedem dacă le putem îndeplini„, a precizat Radu Urcan, directorul CS Municipal Unirea Alba Iulia.

Citește și: FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara 0-3 (0-1) | Sub privirile lui Ioan Ovidiu Sabău, prea mici pentru duelul cu liderul

Cu siguranță, pentru a accepta propunerea fostul internațional a solicitat întărirea lotului, anumite condiții financiare, câtă vreme în staff-ul său vor mai fi alte 4 persoane, asta pentru a face performanță, visul grupării din Cetatea Marii Uniri fiind să realizeze promovarea în 2024, când clubul va celebra 100 de ani.

Penultima clasată, cu numai două puncte și fără succes în aceast toamnă din 6 confruntări (una în Cupa României), va continua în cele 10 etap3 rămase din acest sezon, până la finele anului, cu Marcel Ioan Rusu, în postura de antrenor principal, supervizat de președintele Mihai Dăscălescu.

Sabău este al treilea nume abordat în această toamnă de oficialii albaiulieni, după Adrian Văsâi și Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea