Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia a renunțat la zece jucători! Pe lista plecărilor, C. Cristea, I. Grozav, Lalici și frații Codrea

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a renunțat la zece jucători! Pe lista plecărilor, C. Cristea, I. Grozav, Lalici și frații Codrea

CSM Unirea Alba Iulia a anunțat 5 achiziții (Blănaru, A. Voinea, Jorza, I. Balaur și Berța), alte 5 prelungiri de contracte (Istrate, Roșu și Sebaș, plus frații Nistor), dar în același timp formația din Cetatea Marii Uniri s-a despărțit în această perioadă de 10 jucători. Pe lista despărțirilor figurează portarii Korbl și R. Paulleti (a apărat în finala Under 19), apărătorii E. Codrea și P. Codrea, I. Grozav (va rămâne în cadrul clubului), Ciaun (împrumutat de la Poli Iași) și sârbul Lalici, mijlocașii C. Cristea și Frăsineanu (nu a evoluat în 2024 din pricina unei accidentări) și atacantul M. Codrea. Dintre aceștia, Korbl și Lalici au venit la gruparea albaiuliană în iarnă, dar nu l-au impresionat pe antrenorul Alexandru Pelici care a folosit cele 10 jocuri din play-out pentru a se edifica asupra potențialului jucătorilor din efectiv.

Pe lângă cei trei frați Codrea (Paul, Emanuel și Marian), nu vor mai continua nici experimentații localnici Ionuț Grozav (35 ani) și Călin Cristea (36 ani), ultimul fiind aproape de CIL Blaj, echipă aproape promovată în Liga 3. Cu majoritatea fotbaliștilor care vor părăsi CSM Unirea Alba Iulia s-au semnat rezilierile, dar mai sunt discuții cu o serie dintre jucătorii aflați pe listă.

Din efectivul sezonului trecut vor continua Bucur, Sebaș, Vomir, Ardei, Mâlnă, Fetița, Giurgiu, Raicea, M. Boldea, Istrate, Roșu, Ardeiu și Indrei. De asemenea se discută cu Stoian și Vl. Stanciu (au fost împrumutați un sezon de la Dinamo), respectiv frații Darius și Raul Nistor („U” Cluj, prim-divizionara fiind de acord cu prelungirea detașării, aceștia fiind achiziționați definitiv de CSM Unirea).

Spre comparație și în vara anului trecut, când obiectivul clubului a fost promovarea în Liga 2 pentru a celebra Centenarul, la CSM Unirea Alba Iulia s-au produs modificări masive în efectiv, plecând și atunci peste 10 jucători. Reunirea lotului este fixată pentru luni, 8 iulie, iar peste o săptămână plecarea într-un stagiu centralizat în Austria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, duminică, 30 iunie, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, duminică, 30 iunie, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud Patru echipe vor fi prezente, duminică, 30 iunie, la a 9-a ediție a Memorialului “Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ce se va desfășura, la Ciugud, cu începere de la ora 9.00, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea