Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, 3 amicale în cantonamentul de la Câmplung Muscel | Primul, vineri, cu Vedița Colonești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia este în cantonament centralizat timp de 12 zile la Câmpulung Muscel, iar în acest interval divizionara terță din Cetatea Marii Uniri va susține și 3 jocuri de verificare.

Primul amical al verii sub comanda noului antrenor Stelian Gherman va fi vineri, la ora 18.00, cu Vedița Colonești (Olt, locul 9 în Seria 6 a eșalonului terț în sezonul trecut), pe terenul din Câmplung Muscel. Luni, 31 iulie, va fi deplasarea la Tărlungeni, aproximativ 100 de kilometri, pentru testul cu ACS Ciucaș Tărlungeni, nou promovată în Liga 3.

Vineri, 4 august, la încheierea stagiului, la revenirea spre casă, la ora 17.00, este duelul cu Voința Sibiu (locul 13 în Liga 4 a județului vecin).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea