CSM Școlar Reșița – Unirea Alba Iulia 4-1 (3-0) | Coșmar pentru Bicheși și umilință a „alb-negrilor” în Valea Domanului

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia a fost umilită în Valea Domanului, echipa din Cetatea Marii Uniri pierzând de o manieră categorică, scor 1-4 (0-3), cu CSM Școlar Reșița, în Liga a 3-a.

Breșneni (26) și Săulescu – un hat-trick realizat în minutele 31, 36 și 55 au semnat o înfrângere rușinoasă pentru formația din Cetatea Marii Uniri, ce a redus ecartul prin I. Grozav (86).

ELIT

10 minute de coșmar pentru vizitatori, cu goluri primite în acest interval, au fost decisive pentru soarta unui derby inegal între pretendentele la promovare.

Primul eșec stagional tulbură mult apele în curtea echipei conduse de Adrian Bicheși, ce nu a putut duce ritmul celor două fronturi. Unirea Alba Iulia a strălucit în cupă, dar a capotat în campionat, având acum 5 partide în care nu a câștigat: eșec drastic la Reșița, cel cu FCSB, plus trei remize, cu Metalurgistul și la Deva și egalul cu Industria din faza a 4-a  Cupei României (calificare tranșată la loviturile de departajare)

Mihail David - 2020

De la prestația apreciată de la Zlatna, din Cupa României, contra FCSB și până la eșecul rușinos din eșalonul terț nu a fost distanță decât de câteva zile, iar ‘”alb-negrii” au capotat într-un mod deranjand, ajungând după șase runde se să se găsească la 9 puncte distanță de fotoliul de lider.

Presiune a fost pe ambele combatante, reșițenii traversând și ei o criză ce i-a îndepărtat de obiectivul fixat, promovarea în eșalonul superior, însă confruntarea co o echipă vlăguită după „meciul Centenarului” a însemnat medicamentul perfect pentru calmare.

Vizitatorii au început bine jocul, Cl. Oara (12) șutând peste poartă de la marginea careului. Săulescu și-a anunțat ziua de grație cu ocazia din minutul 13, reluare peste transversală, din 9 metri. P. Păcurar (17) își încearcă șansa de la 20 de metri, iar Zimmerman (21) respinge în corner la execuția lui Al. Giurgiu.

*10 minute de coșmar și 3-0!!!

Și cam aici s-a terminat benzina albaiuliană, „alb-negrii” fiind umiliți până la finele primei reprize. Sporea (24) se opune la șutul lui Săulescu, minge reluată peste apoi de Taciuc și au început să curgă golurile! Breșneni (26) deschide scorul cu o reluare cu capul la colțul lung, la un corner Taciuc: 1-0! Săulescu majorează avantajul în minutul 31, reluare din 7 metri după o lovitură de cap a lui Breșneni în bară, la centrarea lui Taciuc. Același Săulescu înscrie cu un voleu necrutător la centrarea lui Vadasis (36)

Au fost 10 minute de coșmar pentru defensiva uniristă făcută groggy!!! Sporea mai intervine iar la ocazia lui Curtuiuș (42) – cap la centrarea lui Szijj, însă dezlănțuitul Săulescu își desăvârșește ziua magică în minutul 55: 4-0, șut pe jos după ce a driblat un fundaș! Tot el mai are o ocazie, în minutul 69, la centrarea lui Taciuc, dar Sporea a respins în corner.

Ionuț Grozav (85) – cu o execuție perfectă, în vinclu, a unei lovituri libere, mai cosmetizează scorul unui coșmar!

Unirea: Sporea – F. Morar, Potopea, I. Grozav, R. Ivan – Al. Giurgiu (46, Cl. Marcu) — Cl. Oara, P. Păcurar, Selagea/ cpt, Davidaș (64, Tat) – S. Mureșan (72, An. David); rezerve Căt. Suciu – Scrob, Cr. Păcurar, L. Dan. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

CSM Școlar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breșneni, Mierlici (85, Toma) Taciuc (78, Prodan) – Săulescu, D. Ene (72, Musteta), Curtuiuș (65, Staicu); rezerve F. Toader, E. Oprea, Izmana, P. Antrenor Octavian Benga.

Ștefan MORARU, Caon.ro

Dan HENEGAR

7 Comentarii

Craciun 30 septembrie 2018 at 19:14

Domnule Dascalescu dar la acest meci de ce nu a prins lotul si Mihai Dascalescu jr? Sau el e bun doar pt meciurile cu FCSB, intreb pt un prieten…
Da cu biletele, cum e cu biletele?

Dn 30 septembrie 2018 at 21:44

A făcut întindere. Era în lot dar în momentul în care se pregătea să intre cu Steaua a făcut o mica întindere la mușchii… mâinii.

Slabilor 30 septembrie 2018 at 19:56

Baaaaa Armando ! Baaaaa Dascalescule! Gargaraaaaaaa e de voi! Slabilor!

Haules Baules 30 septembrie 2018 at 20:06

Bine ca cer stadion de liga 1…

florin 30 septembrie 2018 at 20:48

Atata vorbaraie la meciul cu Steaua(un meci bun facut de Unirea) insa noi nu suntem in stare sa ne vedem de lucrurile care conteaza cu adevarat.
Chiar vreti sa muriti in liga a 3 a,nu puteti sa puneti si voi osul la treaba si in campionat,ca pana la urma nu cupa te trimite in liga a 2 a.

Partosus fraerus 30 septembrie 2018 at 21:00

premiez și aceasta înfrângere cu 1.000 lei , doar ce naiba….măcar să fiu sigur ca vor pierde fiecare meci de acum încolo și eu voi plăti cu siguranta…

Albania 1 octombrie 2018 at 10:14

Armando, unde sunt cele 2 promovari cu Unirea si Energeticianul? Eu zic sa te duci finantator la Petresti ca doar aia vor promova anul asta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...