Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Ploieşti – HC Alba Sebeş 37-25 (18-12) | Tur dezastruos pentru nou-promovată, Teanu Popa aproape plecat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a încheiTeanu Popa HC Alba Sebes 2at în genunchi turul campionatului în Liga Naţională de handbal feminin, pierzând într-un mod categoric în etapa a 13-a, în deplasare, cu CSM Ploieşti, scor 25-37 (12-18)

Nou-promovata a continuat seria dezamăgirilor şi a înregistrat al 5-lea eşec consecutiv, fiind depăşită la toate capitolele, la ultima reprezentaţie a turului, ratată total!

*Alexandra Andrei îşi ia adio de la HC Alba Sebeş!

Alexandra Andrei, cea mai importantă jucătoare adusă în vară de nou-promovată va părăsi după acest joc gruparea din Alba, reziliindu-şi de comun acord contractul cu clubul. Interul venit de la HCM Rm. Vâlcea a fost golghetera echipei din Sebeş în acest tur de campionat şi printre puţinele jucătoare ce a arătat ce înseamnă cu adevărat jucătoare de prima scenă. După 6 luni petrecute la Sebeş, Alexandra este posibil să ajungă la SCM Craiova, echipă cu veleităţi europene.

Impactul cu Liga Naţională a fost brutal pentru formaţia din Sebeş, ce are şanse mici să evite retrogradarea, după un parcurs dezolant: o victorie, o remiză şi 11 înfrângeri.

Cu siguranţă că vor fi măsuri severe la nivelul lotului de jucătoare, dar şi la capitolul băncii tehnice, unde, după toate probabilităţile Seviştean Popa va fi substituit în pauza de iarnă, analiza parcursului HC Alba Sebeş urmând a fi făcută săptămâna viitoare de către Consiliul Director.

 

HC Alba Sebeș: Vișan, Curmenț (portari),   Predoi – 6, Ciolan -5, Safta -3, Pătuleanu -3, Dobromir -3, Bogdan -2, O. Andrei  – un gol, I. Andrei – 1, Mitrache -1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea