Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSBT Alexandria – CSU Alba Iulia 88-48, în prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin! Antrenorul Manuel Rodriguez a debutat cu un eşec usturător!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a revenit după o pauză de un an în Liga Naţională de baschet feminin, primul joc în deplasare cu CSBT Alexandria însemnând o înfrângere usturătoare, scor 48-88 (9-21, 8-26, 11-21, 20-20), la debutul pe banca tehnică a antrenorului spaniol Manuel Rodriguez, care l-a înlocuit la începutul săptămânii pe croatul Vladimir Ivankovic, demis după eliminarea din Cupa României cu Phoenix Galaţi.

Un start ratat de sezon, o nouă decepție după ratarea calificării în Cupa României, CSU Alba Iulia aflându-se în dificultate în această toamnă!

Cu o eficacitate modestă, în primele două sferturi sub 10 puncte marcate, vizitatoarele s-au prezentat extrem de modest la meciul inaugural. Prestația dezamăgitoare a avut consecință pe tabela de marcaj, la pauza mare CSBT Alexandria conducând la o diferență categorică, distanțându-se la 30 de puncte: 47-17, un scor șocant!

Pentru CSU au marcat Jessica January – 14 puncte, Ana Radovic – 12, Lejla Omerbasic – 7, Marta Fodor – 6, Leticia Lerma –4, Tyshara Fleming și Andreea Fleșer – câte două, Mădălina Geleriu – unul; au mai jucat Cristiana Cutaș şi Diana Ignat.

Al doilea meci oficial în LNBF este sâmbătă, 7 octombrie,  a doua etapă, tot în deplasare, cu CSM Satu Mare, iar prima reprezentaţie internă este în 14 octombrie, cu BC Sirius Tg. Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea