Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSBT Alexandria – CSU Alba Iulia 54-60, în Liga Naţională de baschet feminin *Victorie mare pentru Alba!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a învins de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, în deplasare, cu CSBT Alexandria, o partidă contând pentru runda a 12-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. O pană de curent a dus la întârzierea startului confruntării cu 15 minute. Echipa lui Bilek a obţinut dramatic o victorie extrem de importantă, scor 60-54 (17-11, 12-14, 13-16, 18-13)

Alba a arătat că şi-a revenit din pasa proastă, a condus la pauza mare cu 29-25 şi cu un punct înaintea ultimului sfert (42-41) şi în cele din urmă s-a impus în mini-derby-ul pentru locul 4

Baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri au reuşit să dea lovitura în fieful unei contracandidate la locul 4, şi au realizat al 4-lea succes la rând.

Pentru vizitatoare au înscris Becca Tobin – 26 puncte, Jovana Vukoje – 9, Amanda Thompson – 7, Ekaterina Abramzon – 6, Eniko Laza – 6 Alexandra Uiuiu – 4, Ildiko Nagy – 2. „A fost un joc foarte dificil, în care am demonstrat că avem potenţial, în condiţiile în care echipa avea nevoie în plan moral de un succes în deplasare, cu o echipă puternică, mai ales pe teren propriu. O victorie extrem de importantă, care mai mult ca sigur că ne asigură locul 4 la finalul turului. Ne bucurăm că am izbutit să le facem albaiulienilor o bucurie de Ziua Unirii„, a spus Petru Eleş.

Trupa lui Bilek are însă de tras în sferturile Cupei României, o dublă manşă cu gruparea teleormăneană, ambele întâlniri fiind programate la Alba Iulia, în sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în zilele de 11 şi 12 decembrie. Până atunci, sâmbătă, 8 decembrie, studentele albaiulience vor juca tot acasă cu Universitatea Cluj. La Alexandria, Bilek nu s-a putut baza pe Brantlova (viroză) şi Beldian (plecată la un turneu de junioare la Oradea împreună cu secundul George Lăncrănjan), alte două jucătoare, Ildiko Nagy şi Laura Papp acuzând probleme medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea