Rămâi conectat

Actualitate

CS Zlatna – FC Zalău 1-2 (1-1), în etapa a 25-a a Ligii a 3-a! Noul antrenor Florin Danciu a început cu stângul, aurarii aproape retrogradaţi

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Zlatna a pierdut astăzi cu FC Zalău (a 6-a victorie consecutivă), în partida contând pentru etapa a 25-a a Ligii a 3-a, scor 1-2 (1-1), meci ce a însemnat debutul cu stângul pe banca tehnică a noului antrenor Florin Danciu.

Ex-uniristul C. Sabou (căpitanul vizitatorilor, ce a lăsat o impresie excelentă pe Ampoi) a marcat primul dintr-o lovitură liberă de la marginea careului în minutul 22 (a mai avut o asemenea execuţie în minutul 32, dar a lovit bara), egalarea fiind restabilită rapid de Sg. Pop (min. 23).

*Adio Liga a 3-a!

Cu 10 minute înainte finalului, Teglaş a fructificat o acţiune de contraatac (fază precedată de un fault în atac), trimiţând practic gruparea din Zlatna spre al 4-lea eşalon, după ce aurarii (ce au avut o bară în minutul 90 prin C. Suciu) au înregistrat al doilea eşec consecutiv, cu acelaşi scor, pe propriu teren!

Noul antrenor al aurarilor Florin Danciu a mizat pe formula: Târziu – Sucală, Al. Man, H. Marian, G. Toma – A. Cîmpean (85, Gavrilă), Lacatos (67, M. Rusu), Kopandy, M. Morar – C. Suciu, Sg. Pop; rezerve: Cocârcă – Tămăşan. Pe un teren dificil din pricina ploii, s-a remarcat portarul amfitrionilor Târziu, cu câteve intervenţii salutare pentru o echipă părăsită joi seara de preşedintele executiv Adrian Marius Haţegan.

CS Zlatna a acumulat 20 de puncte (20-48), este pe locul al 14-lea în ierarhia Seriei a 6-a şi are minus 19 în clasamentul adevărului, cu şanse minime, pur fanteziste de a evita retrogradarea, a treia la rând în realitate (în precedentele două cazuri s-a continuat în Liga a 3-a). În etapa viitoare, CS Zlatna va juca în deplasare cu Voinţa Livezile, echipa situată pe poziţia a 13-a. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea