// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CS Ocna Mureș, amical anulat cu Arieșul Turda și meci cu Viitorul Vama Seacă | Rezolvat P. Man, negocieri cu trei jucători

CS Ocna Mureș, proaspăt promovată în Liga a 3-a, trebuia să susțină sâmbătă, 28 iulie, de la ora 11.00, un al doilea joc de verificare al perioadei estivale (primul 2-4 cu Metalurgistul Cugir), cu Arieșul Turda, însă amicalul a fost anulat din pricina nehotărârii adversarului.

În consecință ocnamureșenii s-au reorientat și au programat în aceeași zi, dar de la ora 17.00, tot pe “Stadionul Dragostei”, o întâlnire cu Viitorul Vama Seacă, echipă ce a acces în Liga a IV-a, la cerere.

De luni, “Soda dragă” va intra în cantonament la domiciliu, căutându-se în continuare jucători pentru întărirea efectivului. S-a întors A. Gherman din străinătate, dar în schimb va pleca Vaidasigan, la muncă, în Germania. Antrenorul Ionuț Pereat dorește măcar încă trei transferuri, după ce a fost rezolvată și situația lui P. Man (căruia îi expirase împrumutul de la Industria Galda de Jos), doi seniori și un junior. “Căutăm, încercăm, negociem, dar momentan nu putem dezvălui niciun nume, întrucât sunt și alte cluburi interesate”, a spus Pereat. Venirea lui G. Oltean (Sportul Petrești) nu mai este de actualitate, noutățile propriu-zise fiind, în acest moment, juniorii Darius Decean (Ardealul Cluj), Cimpoieșu (CFR Cluj), S. Șimandi (Olimpia Aiud) și Chiorean (LPS Cluj).

Dan HENEGAR