Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Gold Roşia Montană s-a retras din campionatul băieţilor *În weekend, turnee de rugby feminin la Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa masculină de rugby CS Gold Roşia Montană a debutat cu dreptul în returul campionatului de rugby Under 17, zona Transilvania, dar s-a retras din campionat, după ce în prima etapă a returului s-a impus (51-7) în compania formaţiei CSŞ Şoimii Sibiu. „Nu ne-am prezentat la jocul cu Gens Cluj, iar acest demers are la bază raţiuni financiare, nu puteam continua fără sprijin”, a declarat antrenorul Ionel Sahlean.

Pe de altă parte însă, activitatea va continua la nivelul echipelor de rugby feminin. Sâmbătă, 26 aprilie, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna vor debuta întrecerile naţionale pentru junioare şi senioare, fiind prevăzute turnee la care vor participa Gloria Bucureşti, Venus Piatra Neamţ, CSM Paşcani, RC Buzău şi RC Arieşul Mihai Viteazul (junioare), respectiv Universitatea Cluj, Politehnica Iaşi, Gringos Braşov şi Agronomia Bucureşti (senioare), alături de formaţia din Munţii Apuseni. Weekendul se anunţă extrem de încărcat pentru rugbistele moaţe, întrucât, duminică 27 aprilie, echipa CS Gold Roşia Montană va fi prezentă la a doua etapă din Campionatul Ungariei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea