Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cristian Ciocmărean, admis primul, cu media 9,57, la specializarea aviație piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Ciocmărean, admis primul, cu media 9,57, la specializarea aviație piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”

Cristian se pregătește să îmbrace în curând combinezonul de zbor, fiind admis primul la specializarea aviație piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov. El a avut media de repartiție 9,57 și a ocupat primul loc din cele alocate pentru colegiile naționale militare. Recunoaște că nu i-a fost ușor să își împlinească visul de a deveni pilot: a trebuit să treacă de testele complexe și riguroase, multă muncă dar și determinare.

„În viața fiecărui tânăr vine un moment în care trebuie să decidă ceea își dorește să facă în viitor. Pentru mine, această alegere a fost una plină de emoții și cu un final fericit în care avea să mi se împlinească un mare vis, acela de a deveni pilot militar. Încă de la începutul aniilor de liceu am auzit de la colegii mai mari despre dificultatea ridicată a probelor medicale și de concurența la examenul de admitere, iar primul meu gând și cel pe care l-am purtat cu mine mereu a fost: dacă asta îmi este menit, asta o să se întâmple. Cu multă determinare, curaj și încredere în mine am reușit să le trec, iar ce a urmat după, aș numi în termeni simpli multă muncă ghidată de dorință. Fără ajutorul profesorilor și al cadrelor militare care m-au îndrumat, acest rezultat nu ar fi fost posibil”, spune Cristian.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aflat în fața unei mari provocări, Cristian își îndeamnă colegii mai mici, care se gândesc să urmeze același drum, să îndrăznească să creadă că orice este posibil, dar să fie echilibrați.

„Sfatul meu pentru colegii mai mici care ar dori să urmeze acest drum este să aibă curaj și încredere în ei înșiși, să își dorească acest lucru cu adevărat și să încerce să ducă o viață cât mai echilibrată”, este mesajul lui Cristian care încheie cu un citat din Henri Coandă, patronul spiritual al Academiei Forţelor Aeriene din Brașov, instituție în care se va pregăti pentru a deveni pilot: „Viitorul este suma paşilor pe care îi facem, inclusiv a celor mici, ignoraţi sau luaţi în râs”.

Felicitări, Cristian, suntem mândri de realizările tale și îți dorim mult succes în tot ceea ce îți propui să realizezi pe viitor! Cer senin!” transmit reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia pe pagina din mediul de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura

Bogdan Ilea

Publicat

în

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura Taxa pe lux nu se va implementa până în toamnă. Statul a realizat că nu știe ce clădiri sau mașini vor fi impozitate sau cum se va calcula valorea impozabilă.  Executivul nici măcar nu a calculat impactul bugetar al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea