Rămâi conectat

Actualitate

Crin Antonescu scoate tunurile: ”Dacă PNL este înlăturat de la guvernare iar PSD nu va câștiga Președinția, e clar că va pierde și Guvernul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crin antonescuInvitat joi seara la un post de televiziune național, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis un avertisment dur PSD-ului declarând că, în situaţia în care decide să-i înlăture pe liberali de la guvernare și în toamnă nu va câştiga Preşedinţia, atunci va pierde şi guvernarea.

Dacă PNL este acum nevoit să intre în opoziţie, nu mai intră pentru 4 ani, poate că nici nu intră. Poate că intră pentru două săptămâni, pentru două luni, pentru şase luni. Pentru că e un lucru clar: dacă astăzi PSD decide să încalce votul românilor, votul dat nouă cel puţin, să înlăture un partener care i-a fost perfect loial şi care l-a făcut pe Victor Ponta prim-ministru şi l-a ţinut pe Victor Ponta prim-ministru, şi i-a dat partenerului, că vorbim de Victor Ponta, că vorbim de PSD, mai mult decât poate să mănânce un om sau chiar o vietate omnivoră. După toate aceste lucruri dacă PSD nu câştigă Preşedinţia, e foarte clar că pierde şi Guvernul„, a afirmat Antonescu.

Președintele PNL a ţinut să mai precizeze că partidul are numărul necesar de parlamentari inclusiv pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea