Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Crin Antonescu, azi la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL Crin Antonescu împreunã cu vicepreşedintele PSD, senatorul Ecaterina Andronescu şi liderul ţărănist Victor Ciorbea vor fi prezenţi azi la Alba Iulia la lansarea candidaţilor USL Alba la Consiliul Judeþean – Teodor Atanasiu şi la primãria municipiului – Cãlin Potor.  Preşedintele liberalilor din România va fi însoţit de deputatul PNL de Cãlãraşi, Dan Motreanu, care se ocupã de strategia electoralã în staff-ul de campanie al PNL.

          Festivitatea de lansare a candidaţilor USL se desfãşoarã în faţa Casei de Culturã a Sindicatelor din Alba Iulia, cu începere de la ora 18.30. Înainte de spectacol, la ora 18.00,  liderii veniţi din Capitală se vor întâlnii cu alegătorii lor în Piaţa Pascu de lângă Spitalul Judeţean  Alba şi vor mărşălui apoi spre Casa de Cultură a Sindicatelor, pe Bulevardul Transilvaniei.

Pentru albaiulienii prezenţi vor concerta Nicolae Furdui Iancu, trupele Bere Gratis şi Zadar.

(N.I.T.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea