Rămâi conectat

Actualitate

Crin Antonescu a sărbătorit 1 Decembrie la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a sărbătorit ieri la Alba Iulia Ziua Naţională a României, participând la manifestările comemorative organizate de administraţia locală şi la întâlniri cu simpatizanţii liberali din judeţul Alba. Spre amiază, alianţa USL de la nivel naţional s-a reunit la sediul PNL Alba din strada Zorilor. Aici, Crin Antonescu şi Victor Ponta, ambii însoţiţi de liderii şi reprezentanţi judeţeni ai celor două partide, au avut o întrevedere în cadrul căreia a fost evaluată colaborarea celor două partide la nivel local.

Crin Antonescu a transmis şi un mesaj pentru cititorii ziarului Unirea, în care îi felicită cu prilejul Zilei Naţionale şi îi îndeamnă ca Alba Iulia să reprezinte, în ziua de 1 Decembrie sursa de „încredere, hotărâre şi unitate”  pentru ca lucrurile să se schimbe în bine. „La mulţi ani, Alba Iulia, la mulţi ani Alba, la mulţi ani România!” a transmis Crin Antonescu. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea