Rămâi conectat

Actualitate

Criminalul de la Caracal, apărat cu mascații de furia oamenilor. A fost dus la locuința sa pentru reconstituire

Unirea Ziarul

Publicat

în

Criminalul de la Caracal, apărat cu mascații de furia oamenilor. A fost dus la locuința sa pentru reconstituire: „De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor. Ajuns la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor, oamenii au încercat să ajungă la maşina în care era Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost dus luni la o nouă reconstituire atât la locuinţa sa din Caracal, potrivit Mediafax.

La casa lui Gheorghe Dincă au ajuns și vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie şi să strige „nenorocitul”.

Între oameni și Gheorghe Dincă s-au așezat mascații.

Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Dincă.

„De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”, au strigat femeile.

Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: „Nu este posibil aşa
vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu

Aceasta a afirmat că vrea să îl vadă pe Dincă şi să pună mâna pe el: „Nu l-am văzut. Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”, a spus femeia cu lacrimi în ochi.

Gheorghe Dincă, adus la Casa groazei pentru reconstituirea faptelor

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineață, la locuința sa, pentru reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în arestul Poliției Olt.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni are loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

Avocatul consideră că reconstituirea nu se poate face într-o perioadă atât de scurtă de timp, dat fiind faptul că Dincă se contrazice în declarații.

La rândul său, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că nu știe dacă procurorii vor include în reconstituire și experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea