Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cresc SALARIILE în Primăria Alba Iulia. Care sunt salariile de bază

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți angajați ai Primăriei Alba Iulia vor avea salariile de bază mărite, începând de anul viitor, după cum reiese dintr-un proiect de hotărâre a Consiliului Local al orașului, care va fi supus la vot în cursul zilei de mâine, 22 decembrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Documentul integral poate fi consultat AICI

Așa cum este precizat și în document, proiectul de act administrativ iniţiat vizează modificarea şi completarea HCL nr. 44/2018 privind stabilirea salariilor de bază funcţionarilor publici şi personalului contractual din Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia şi din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 01 ianuarie 2022, urmare apariţiei H.G nr. 1071/2021 din 4 octombrie 2021 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.

Proiectul are în vedere, în primul rând, hotărârea prin care salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este de 2.550 de lei, fără a include sporuri şi alte adaosuri.

Salariile de bază, adică sumele de la care pornesc lefurile plătite angajaţilor Primăriei municipiului Alba Iulia vor fi stabilite de aleşii locali, convocaţi marţi în şedinţă ordinară. Potrivit documentului care va ajunge pe masa consilierilor, din ianuarie 2022, salariul de bază pentru un șef de birou, de exemplu, va crește cu 200 de lei, sumă la care se vor adăuga diverse sporuri, gradaţii, alte drepturi şi beneficii.

Tot la funcţii publice de conducere, un şef serviciu ar urma să aibă un salariu de bază de 8000 de lei de lei, pentru gradul I, cu o creștere de 200 de lei față de anul curent.

Rămâne de văzut ce vor spune aleşii locali în urma votului de mâine, în cadrul Consiliului Local, unde se va decide soarta acestui proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea