Rămâi conectat

Sport

Cota lui Nicuşor Stanciu a explodat: fostul unirist, cotat la 8 milioane de euro!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul unirist Nicuşor Stanciu sparge recorduri după recorduri, mijlocaşul originar din Craiva devenind cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1, prin plecarea în Belgia.

nicusor-stanciu-anderlecht-1Chiar dacă nu traversează un moment fericit la Anderlecht, nemarcând încă pentru formaţia belgiană, în cele 12 meciuri în “alb-violet”, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a ajuns acum la o cotă record, pe transfermarkt.com, în numai 4 luni de zile.

Valoarea lui Nicuşor Stanciu pe transfermarkt.com a fost actualizată şi mijlocaşul lui Anderlecht a devenit astfel cel mai bine văzut jucător din naţionala României. Internaţionalul român este acum cotat la 8 milioane de euro, record pentru cariera sa. Nicuşor Stanciu a devenit cel mai bine cotat jucător din naţionala României. Site-ul transfermarkt.com i-a actualizat evaluarea şi acum preţul estimativ al mijlocaşului este de 8 milioane de euro. Este aproape de suma pe care Anderlecht a plătit-o pentru transfer, 7,8 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri de încă 2,2 milioane de euro, care se cuvin Stelei, în funcţie de performanţele individuale.

*În 4 luni a ajuns la 8 milioane de euro!

Cota lui Stanciu pur şi simplu a explodat, de la 3,5 milioane de euro pe 1 iunie 2016, la nu mai puţin 8 milioane de euro, în acest moment. Mijlocaşul de 23 de ani a trecut pe primul loc în topul celor mai bine cotaţi internaţionali români. Stanciu este urmat de Vlad Chiricheş (5,5 milioane de euro) şi Tătăruşanu (5 milioane de euro). Este o veste extraordinară şi pentru echipa naţională a României, în perspectiva confruntării de săptămâna viitoare cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial, în efectivul lărgit al “tricolorilor” fiind inclus şi Gheorghe Grozav, atacantul albaiulian de la Terek Groznîi.

Sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea