Rămâi conectat

Politică Administrație

Corneliu Olar, PDL Alba: ”Doctorul docent” Ioan Dîrzu devine irascibil la unele adevăruri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

corneliu olarSchimb dur de replici prin intermediul presei, între doi foști contracandidați la ”fotoliul” de parlamentar pentru zona Munților Apuseni – Corneliu Olar de la PDL Alba, fostul ”deputat al moților” și Ioan Dîrzu de la PSD Alba, care a câștigat alegerile parlamentare din 2012.

După ce, recent, Olar a declarat că principalul vinovat pentru defrișările masive din Apuseni, din ultimii 10 ani, este Guvernul PSD condus de Adrian Năstase, Ioan Dîrzu a concluzionat, într-o conferință de presă: ”Silviculturalul drujbist din Munţii Apuseni, Corneliu Olar nu mai are ce tăia şi acum dă vina pe Adrian Năstase. Oamenii ştiu cine şi-a umplut buzunarele cu aurul verde al Apusenilor. În perioada asta ar trebui să-şi mai aducă la CV nişte studii”.

Replica lui Olar nu a întârziat să apară. Acesta a declarat vineri, la Alba Iulia: ”Doctorul docent Ioan Dîrzu devine irascibil la unele adevăruri. În primul rând vreau să precizez că atunci când am vorbit despre contractele încheiate cu firme austriece Holzindustrie, nu a fost un atac la Guvernul Năstase (tătucul lui Dîrzu), ci a fost vorba de fapte în sine, consumate sub domnia guvernării sale.

În al doilea rând puneți mâna pe carte și citiți înainte de a vă interesa studiile altora și vedeți că termenul de ”silvicultural” există în literatura de specialitate, provenind de la latinescul ”silvo, forest+cultură”.

Dacă aveți insomnii că nu mai avem ce tăia, stați liniștit, pădurile din Horea sunt cele mai bogate din Apuseni și la ora actuală… și știți de ce? – cotropitorii austroungari nu au avut ce pune piciorul în pădurile horenilor.

Domnule Ioan Dîrzu, am senzația că vă tremură scaunul și începeți cam devreme cu atacuri murdare, fiți vigilent, ”silviculturalul” Olar vă suflă în ceafă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea