Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Corneliu Olar: Mâhnit şi îngrijorat de cei ce văd paiul în ochiul altuia, dar nu văd bârna din ochiul lor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iniţial nu am intenţionat să mă cobor la ce au scris semnatarii articolului apărut în ziarul „Unirea” din 27 februarie 2012, respectiv primarii PNL din comunele Arieşeni, Scărişoara, Vadu Moţilor, Bistra şi oraşul Câmpeni, însă din respect pentru populaţia din Ţara Moţilor vreau să clarific unele aspecte care vizează persoana mea.
În loc să ne comemorăm eroii noştri, este foarte trist că aruncăm cu pietre unii după alţii, multe jigniri şi cuvinte grele, care în majoritatea cazurilor sunt departe de adevăr. Vreau să precizez că nu am nicio legătură cu activitatea privind exploatarea şi comercializarea materialului lemnos, deşi primarii PNL care mă incriminează sunt membri în comisiile de licitaţii de vânzări a materialului lemnos, chiar nu am idee de ce îmi târăsc numele în tot felul de combinaţii când ei sunt implicaţi în mod direct. Eu am doar o funcţie cu titlu onorific într-o asociaţie în care nu am un rol executiv şi nu pot influenţa modul de derulare a unei licitaţii publice. Dacă se doreşte, pot dovedi cu procesele verbale de licitaţie, spre exemplu ultimele licitaţii: la comuna Scărişoara – 1800 metri cubi; comuna Vadu Moţilor – 18.263 metri cubi; oraşul Câmpeni – 3.500 metri cubi iar în aceste comisii de licitaţie se regăsesc primarii din comunele Scărişoara, Vadu Moţilor şi împuternicitul primarului din oraşul Câmpeni.
Aceste vânzări au nemulţumit cetăţenii din zonă, deoarece masa lemnoasă aparţinea comunităţilor locale, licitaţiile fiind câştigate de către S.C HOLZINDUSTRIE – Sebeş, în defavoarea cetăţenilor, deşi eu în calitate de deputat al moţilor le-am recomandat ca masa lemnoasă să fie vândută cu firul cetăţenilor, conform prevederilor legale în vigoare.
M-am simţit dator să vin cu aceste lămuriri, cu toate că cetăţenii din Apuseni îi ştiu câte prune au în straiţă pe fiecare dintre cei implicaţi în această poveste de nimic!

Corneliu OLAR, deputat ales în Colegiul nr. 5 Munţii Apuseni-Teiuş, judeţul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea