Rămâi conectat

Politică Administrație

Cornel Comşa: La Alba Iulia a reînviat alianţa M…DA!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este evident că Mircea Hava şi Teodor Atanasiu au tratat ca o formalitate negocierile cu PSD şi PP-DD şi au bătut palma doar din interese strict pecuniare ignorând încă o dată nevoia de schimbare şi votul dat pentru schimbare de către locuitorii municipiului Alba Iulia şi ai judeţului Alba.

Sunt curios cum o să justifice Crin Antonescu alianţa cu Traian Băsescu şi cum o să justifice liberalii în general faptul că au salvat de la disoluţie ultima enclavă pedelistă din România.

Forţa banului este mai mare, din păcate, decât forţa votului cetăţenilor. Şi, din păcate, această alianţă reglează premisele unei noi înţelegeri parşive, în Alba, pentru la toamnă.

PDL are o capacitate de regenerare fabuloasă, este ca o hidră, ca un balaur căruia îi tai un cap şi îi răsar altele trei în loc.

PP-DD îşi va consolida toate organizaţiile locale în următoarele trei luni şi suntem convinşi că cetăţenii judeţului Alba vor sancţiona această manevră politică făcută peste capul şi votul lor.

Noi vom încerca să respectăm votul oamenilor şi vom promova dintre consilierii locali aleşi ai PP-DD în poziţii de viceprimari, în comunele unde avem 2-3 consilieri.

Cornel Comşa

Preşedinte PP-DD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea