Rămâi conectat

Ştirea zilei

Corabia a adus Trofeul „Floare de tei” la Clubul Copiilor Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dacă timp de 11 ani a fost doar un festival interjudeţean de folclor pentru copii şi tineret, iată că din acest an, odată cu desfăşurarea celei de-a XII-a ediţii, Festivalul de Folclor „Floare de tei” de la Corabia a devenit un concurs naţional. Organizatorii au reuşit să adune pe scena sălii de spectacole a Casei de Cultură Corabia peste 400 de dansatori şi solişti de muzică populară, cu toţii membri ai ansamblurilor folclorice din localităţile Corabia, Cungrea, Izbiceni, Giuvărăşti, Vădastra, Caracal – judeţul Olt, Sebeş – judeţul Alba, Alexandria – judeţul Teleorman, Motru – judeţul Gorj şi Ploieşti – judeţul Prahova. Rând pe rând, copiii şi tinerii de la aceste ansambluri au urcat pe scenă, pentru a demonstra că ei sunt cei mai buni. Misiunea juriului a fost una dificilă. După ore întregi de deliberări, ansamblul folcloric al Clubului Copiilor Sebeş a fost desemnat câştigătorul Trofeului Concursului Naţional de Folclor „Floare de tei”. Elevii pregătiţi cu multă dăruire de prof. Ioan Maier au ocupat locul I, astfel: Andrei Lazăr, la categoria 8-12 ani, respectiv Maria Lazăr şi Georgiana Petrescu, la categoria 12-15 ani. Felicitări! (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea