Rămâi conectat

Politică Administrație

Copreședintele OFL Lucia Varga: Partidul va transmite din buna practică a administrațiilor din Alba și în alte organizații

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL - Agenda Femeii din Alba19Copreședintele OFL Lucia Ana Varga a spus, vineri, la Alba Iulia, în cadrul seminarului ”Agenda Femeii din Alba”, că PNL va transmite din ”buna practică a administrațiilor din Alba și în alte organizații”, precizând că problema principală este că mesajele transmise de femeile liberale nu sunt bine percepute.

”Astăzi, la Alba, sunt convinsă că lucrurile vor fi puțin altfel decât în alte filiale. Conducerea partidului va transmite din buna practică a administrațiilor din județul Alba și în alte organizații. E perioada în care în multe comunități avem multe colege angajate în campanie, care vor candida pentru primar, pentru Consiliul Județean sau Consiliu Local. Mesajele pe care le transmit colegele noastre nu sunt bine percepute, nu sunt suficient de bine înțelese de către electorat. Ar trebui să vedem cum să formulăm, cum să transmitem să ajungem la oameni. Sa devenim empatice”, a afirmat deputatul PNL Lucia Varga.

La manifestare a fost prezent și președintele PNL Alba, Mircea Hava. Acesta a transmis, doamnelor, că a fost contemporan cu toate guvernele și aproape toate au fost la fel.

[nggallery id=1833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Valea Lungă, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere modernizarea infrastructurii educaționale a comunei. Citește și: Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Comuna Valea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea