Rămâi conectat

Actualitate

Copil de 8 ani accidentat de un autoturism la Hăpria

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 15.40, pe DJ 107, pe raza localității Hăpria.

Potrivit IPJ Alba, un copil în vârstă de 8 ani, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis, a fost surprins și accidentat de un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, condus regulamentar de un bărbat.

O ambulanță a transportat victima de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alba.

UPDATE: ”În data de 26.02.2014, ora 15.29, pe DJ 107 C, când un minor de 8 ani, din comuna Ciugud, în timp ce traversa neregulamentar drumul a fost surprins și accidentat de un autovehicul condus de Vlad A., din judeţul Alba. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art 196 alin. 2 din Codul Penal .

Poliţiştii le reamintesc pietonilor că traversarea drumului public se face numai prin locurile marcate ori/şi semnalizate cu indicatoare rutiere, după ce s-au asigurat în prealabil că o pot face în condiţii de siguranţă, iar în locurile unde indicatoarele sau marcajele lipsesc, li se recomandă să se asigure temeinic că nu le este pusă în pericol viaţa în momentul în care intenţionează să traverseze drumul public.

Atenţie!!! Nu traversaţi strada în fuga! Astfel nu veţi oferi posibilitatea conducătorului auto sa reducă viteza autovehiculului pentru a va oferi prioritate”, transmite reprezentantul IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea