Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Copil de 5 ani, accidentat în timp ce traversa strada în Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri după-amiază, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Răchita, a avut loc un accident rutier în urma căruia un minor a suferit leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că un minor în vârstă de 5 ani, fiind nesupravegheat,  s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului minorul a suferit leziuni la nivelul capului şi membrelor şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a rămas internat. Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea