Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au învăţat despre situaţiile de urgenţă

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Copiii ocrotiţi în casa de tip familial din cadrul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au fost informaţi şi educaţi preventiv săptămâna aceasta cu privire la situaţiile de urgenţă. Acţiunea cu tema „Activitate de informare preventivă” a fost organizată cu ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi a fost susţinută de maiorul Rodica Rogobete.

Copiii, alături de angajaţii aşezământului social, au fost informaţi şi educaţi pentru formarea unui comportament adecvat în cazul producerii unui incendiu şi a altor situaţii de urgenţă, precum şi despre modului de apelare a numărului unic de urgenţă 112. Mijloacele şi materialele utilizate în cadrul activităţii informativ – preventive au fost filme educative, pliante, autocolante şi afişe.

Încă de la inaugurarea Aşezământului Social „Sfântul Gheorghe”, în anul 2007, a existat şi există o legătură între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi aşezământul nostru, legături concretizate prin vizita copiilor la sediile ISU Alba şi Sebeş precum şi vizita reprezentanţilor ISU la aşezământ cu diferite informări, dar şi cu cadouri pentru copiii ocrotiţi”, a precizat părintele Gheorghe Marin, coordonatorul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă Vacanţa de Paşte s-a încheiat de câteva săptămâni, iar elevii au revenit în bănci, dar cei mai mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea