Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Copacul problemă”. FOTO Intersecția din Alba Iulia în care semnul de cedare a trecerii poate fi o surpriză

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intersectie Alba Iulia08Accidentele rutiere se petrec, de multe ori, din cauza neatenției la volan, iar când vizibilitatea unui semn de circulație este obturată, riscul este cu atât mai mare. Un asemenea caz se regăsește la intersecția dintre strada București cu strada Tribunalului, care se află în municipiul Alba Iulia.

Așa zisa problemă a fost semnalată de cititorii ziarului Unirea, care au acuzat faptul că semnul are vizibilitate parțială din cauza unui copac. Șoferii care vin de pe București, trebuie să cedeze trecerea celor de pe Tribunalului, stradă de unde, de regulă ies mașinile Poliției Rutiere.

Contactați telefonic, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Alba au spus că de administrarea semnelor de circulație se ocupă Primăria și că, în ultima perioadă nu au fost accidente în acea zonă. Vorbim despre accidentele cu victime deoarece tamponările nu mai intră în evidența Poliției Rutiere.

Dacă se va impune, în baza acestei sesizări se vor face verificările necesare, pentru siguranța rutieră.

”În ultima perioadă nu au fost accidente cu victime. Referitor la tamponări nu vă pot da o cifra exacta. Nu este considerată zona respectiva cu risc major. În ceea ce privește semnul rutier i-am rugat pe colegi să verifice, iar daca se consideră că nu are vizibilitate o sa facem o adresă, pentru modificarea acestuia”, ne-au informat reprezentanții IPJ Alba.

Intersecția cu pricina se află în apropierea Consiliului Județean și Curții de Apel Alba.

[nggallery id=2161]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea