Rămâi conectat

Curier Județean

Controale la sute de agenţi economici mijloace de transport din Alba. Amenzi de peste 100 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii judeţului Alba au constatat, în cursul acestui sfârşit de săptămână,  14  infracţiuni şi au aplicat 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 115.983 lei, în cadrul acţiunilor desfăşurate.

Potrivit IPJ Alba, “în perioada 01-19 aprilie 2014, la nivelul întregii ţări au loc acţiuni preventiv-reactive, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

În cursul zilelor de sâmbătă, 5 aprilie a.c. şi duminică 06 aprilie a.c, efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru revenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Astfel au fost verificaţi 141 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 648 mijloace de transport. În urma acestor controale au fost constatate 14 infracţiuni.

Totodată au fost aplicate 612 sancţiuni contravenţionale, din care 509 sunt la  regimul circulaţiei rutiere, 59 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 31 la Legea 12/1990-republicată, restul constituind alte abateri de la normele legale în vigoare. Valoarea contravenţiilor aplicate se ridică la suma de 115,983 lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat produse şi băuturi în valoare de 4.992 lei.”

Acţiunile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul acestui plan, vor continua şi în perioada următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea