Rămâi conectat

Actualitate

Controale la frontierele Austriei cu Ungaria, Slovenia, Italia, până în 4 noiembrie – Atenţionare MAE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Austriei sunt supuși controalelor la frontierele cu Ungaria, Slovenia şi Italia până la data de 4 noiembrie, informează Ministerul Afacerilor Externe.

 

maeDecizia a fost luată în contextul măsurilor suplimentare luate de autorităţile locale de securizare a frontierei austriece şi de instituire a unor măsuri restrictive în privinţa deplasării valului de migranţi, se menţionează în comunicatul remis presei de MAE.

 

„Circulaţia rutieră se desfăşoară normal, cu precizarea că, în anumite perioade ale zilei, apar întârzieri cu până la 20-30 minute.

Circulaţia feroviară către şi dinspre Bavaria, prin Gara Centrală Salzburg, rămâne suspendată, în ambele direcţii, din cauza măsurilor guvernamentale din Germania.

Având în vedere dinamica situaţiei din teren, se recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Austria să consulte paginile de Internet http://www.oeamtc.at/ (Clubul automobilistic austriac) şi www.mae.ro, pentru informaţii actualizate”, se mai precizează în comunicatul MAE.

 

Ministerul de Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea