Rămâi conectat

Actualitate

Controale în trenuri și gări: Polițiștii de la transporturi au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale și au constatat 16 infracțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii Secțiilor Regionale de Poliție Transporturi au acționat pe principalele magistrale de cale ferată și secțiile de cale ferată adiacente, în trenurile de călători și în stațiile de cale ferată din țară.

Au fost patrulate 328 de stații de cale ferată și 391 trenuri de persoane, pentru prevenirea faptelor antisociale și depistarea celor care prin comportamentul lor pun în pericol siguranța călătorilor.

Au fost depistați 834 de călători frauduloși, valoarea taxelor și suprataxelor aplicate fiind de aproape 10.600 de lei.

Polițiștii au identificat 20 cerșetori, 10 minori lipsiți de supraveghere, două persoane cu probleme psihice și 8 vânzători ambulanți neautorizați.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 267 de sancțiuni contravenționale, dintre care 162 la Legea nr. 61/1991, 9 la Legea 12/1990 și 47 la H.G. nr. 203/1994, în valoarea totală de 160.900 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat 16 infracțiuni, dintre care două de natură judiciară, 8 economice și 6 de altă natură, fiind prinse în flagrant delict 9 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea