Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Contractul de 500.000 de euro pentru deratizarea şi dezinsecţia spaţiilor publice semnat de Primăria Alba Iulia, pentru următorii 4 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După mai bine de şase luni de la finalizarea procedurii de achiziţie publică, Primăria Alba Iulia a încheiat contractul pentru activitatea de dezinsecţie şi deratizare a spaţiilor publice din municipiu.

Anunţul a fost făcut de către viceprimarul Gabriel Pleşa. Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată societatea DD Chim SRL Deva, care a avut o ofertă de 2.486.893 lei (aproape 500.000 de euro).

Pe locul doi s-a clasat firma Coral Impex SRL Ploieşti cu valoarea ofertei de 2.575.222 lei, în timp ce locul trei a revenit operatorului Compania Romprest Service SA Bucureşti cu o ofertă de 4.075.937 lei, toate sumele fiind fără TVA.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Valoarea estimată a contractului a fost de 4.276.833 lei, fără TVA, respectiv 1.069.208 lei pentru cea mai mare valoare a unui contract subsecvent corespunzător unei perioade de un an. Întârzierea semnării contractului s-a datorat unui proces în justiţie, deschis de reprezentanţii firmei Corl Impex SRL, care au contestat raportul procedurii prin care a fost desemnat câştigătorul licitaţiei.

Decizia definitivă privind respingerea acţiunii a fost pronunţată la Curtea de Apel Alba Iulia în 16 ianuarie 2019. Operatorul desemnat câştigător, DD Chim SRL Deva, va trebui să realizeze, în următorii 4 ani, dezinsecţia şi deratizarea spaţiilor verzi aparţinătoare domeniului public pe care se vor aplica tratamente chimice specifice.

De asemenea, serivciul de dezinsecţie se va realiza şi în clădiri ale unităţilor de învăţământ şi unor instituţii publice. Dezinfecţia se va realiza doar în clădiri ale unităţilor de învăţământ şi instituţiilor publice.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea