Rămâi conectat

Ştirea zilei

Continuă trendul descendent al numărului de cazuri active, la nivel județean. Câte persoane infectate cu COVID-19 sunt în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În județul Alba, numărul de cazuri active de infectare cu noul coronavirus este pe un trend descendent, astăzi, înregistrându-se o scădere a numărului de persoanelor infectate. În ultimele zile, numărul cazurilor active a început să scadă, numărul acestora menținându-se constant sub 2.000.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 11.290 de persoane confirmate pozitiv, 9.512 de persoane vindecate și 290 de decese.

La această oră, numărul cazurilor active de pacienți infectați cu noul coronavirus este de 1.488.

12.12- 1.552 cazuri active

11.12- 1.605 cazuri active

10.12- 1.668 cazuri active

09.12- 1.733 cazuri active

08.12- 1.590 cazuri active

07.11- 1.711 cazuri active


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | 1 Decembrie, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI 2023, la Alba Iulia: Primire cu onoruri a soliilor din Cetățile de Scaun, la Sala Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO | 1 Decembrie, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI 2023, la Alba Iulia: Primire cu onoruri a soliilor din Cetățile de Scaun, la Sala Unirii

Un eveniment devenit deja tradiţie la Alba Iulia – capitala de suflet a românilor, de Ziua Națională, este ceremonia de primire a soliilor din partea Cetăților de Scaun ale celor trei provincii româneşti: Ţara Românească, Moldova – Bucovina şi Transilvania.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Vineri, 1 decembrie 2023, începând cu ora 11.00, îmbrăcaţi în costumele epocii, veniți parcă din negura timpurilor, solii din provinciile româneşti au citit mesajele lor către ţară, întărind în discursurile rostite importanţa istorică a evenimentului petrecut acum peste 100 de ani.

Manifestările dedicate împlinirii a 105 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia continuă în prezența a mii de români de pretutindeni.

Ceremonia de la Sala Unirii din Alba Iulia a fost urmată de un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare