Continuă acțiunile, în Alba, pentru asigurarea respectării normelor impuse de starea de urgență

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, din județul Alba au desfășurat activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

Echipajele de poliție au executat 11 de misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 20 de cadre ale IPJ Alba împreună cu polițiști locali.

ELIT

În data de 17 aprilie a.c., jandarmii au fost angrenați în 16 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat  4 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

Mihail David - 2020

De asemenea, cadrele militare  ISU Alba au desfășurat un numar de 13 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 22 cadre ISU Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...