Rămâi conectat

Ştirea zilei

Construirea și dotarea secției de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Aprobarea PUD-ului, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Construirea și dotarea secției de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Aprobarea PUD-ului, pe masa consilierilor locali

În cadrul ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 29 iunie, printre proiectele ordinii de zi se află și aprobarea documentației de urbanism „Construire și dotare secție oncologie, compartiment radioterapie și compartiment cardiologie intervențională”.

În scopul asigurării unei dezvoltări urbane durabile şi integrate a Municipiului Alba Iulia, cu respectarea prevederilor Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a Ordinului nr. 233/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001, prin prezentul proiect de hotărâre se propune Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia:

Aprobarea Planul Urbanistic de Detaliu „CONSTRUIRE ŞI DOTARE SECŢIE ONCOLOGIE, COMPARTIMENT RADIOTERAPIE ŞI COMPARTIMENT CARDIOLOGIE INTERVENŢIONALĂ” – intravilan Municipiul Alba Iulia, Bulevardul Revoluţiei 1989, Nr. 23, Jud. Alba, C.F. nr. 114415 Alba Iulia, elaborat la iniţiativa SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ ALBA IULIA, cu propunerile de organizare urbanistică a amplasamentului studiat şi reglementările specifice, conform documentaţiei de urbanism anexate.

Obiectivele PUD-ului:

Zona studiată este reprezentată de o parcela cu suprafaţa de 22.463,00 mp conform CF nr 114415 cu nr. Cad. 114415. Terenul este situat în intravilan, în zona de est a oraşului; Face parte din domeniul public al judeţului Alba, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. In incintă există mai multe clădiri în care funcţionează secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi construcţii cu funcţiuni complementare.
Obiectivul preconizat ce va avea regimul de înălţime S+P+4 E+E5 parţial + Heliport va fi atins prin realizarea investiţiei, anume construire şi dotare secţie de oncologie, compartiment radioterapie şi compartiment cardiologie intervenţională în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Planul Urbanistic de Detaliu a fost întocmit în scopul soluţionării condiţiilor urbanistice privind amplasarea clădirii pe parcela studiata şi accesul la teren.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea