Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierul local PDL Aurel Crișan a demisionat din CL Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Aurel Crișan, șeful Serviciului de Urgență de la Spitalul Județean Alba Iulia, ales pe funcția de consilier local din partea PDL și-a anunțat astăzi intenția de a demisiona din Consiliul Local Alba Iulia.

Doresc să vă informez asupra deciziei de a renunţa la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Alba Iulia, decizie fundamentată în mod obiectiv pe imposibilitatea de a relaţiona şi corela în mod eficient latura profesională și cea de reprezentant al comunităţii în Consiliul Local. Doresc să precizez că în profesional am nevoie de mai mult timp pentru a mă dedica profesiei pe care o desfăşor, fiind implicat în multe proiecte, iar responsabilităţile ce derivă din funcţia pe care o deţin în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba lulia (şef secţie UPU) sunt evidente. Cu toate că această calitate dobândită prin votul cetăţenilor, de consilier local, este deosebit de onorantă pentru mine, consider că instrumentele de lucru care mă definesc profesional merită o mai mare atenţie şi dedicare, fapt care converge spre o mai bună calitate a actului medical oferit cetăţenilor. Din această cauză nu aş dori ca profesia de medic să afecteze capacitatea de lucru a colegilor mei din Consiliul Local, îndreptăţiţi să clameze prezenţa necondiţionată şi constantă în cadrul şedinţelor de comisie şi în plenul Consiliului. Vă rog să priviţi cu îngăduinţă solicitarea mea, împreună cu asigurarea întregii mele competenţe profesionale şi umane pentru comunitatea şi oraşul pe care îl reprezint”, a spus Aurel Crișan.

Acesta va fi înlocuit cu următorul de pe lista de consilieri PDL, Gheorghe Iancu, economist, fost ofițer în MAI.

Potrivit declarației de avere, noul consilier deține împreună cu soția 5.194 mp de teren intravilan (moștenire și donație) și 2,28 hectare de teren agricol și fâneață (moștenire); 2 case – una de 90 mp (moștenită în 1998) iar alta de 252 mp (moștenită în 1988); 2 autoturisme – un Renault fabricat în 1995 și un Volkswagen fabricat în 2009 (ambele cumpărate) și are conturi în bănci cu un sold total de 144.591 de lei. În ultimul an a obținut venituri de 36.776 de lei – pensie de serviciu și 36.985 de lei indemnizație de revoluționar (conform Legii 346/2004).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea