Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierul local Paul Victor Florea nu va mai fi „independent”. Tânărul din Alba și-a cerut prietena în CĂSĂTORIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul local Paul Victor Florea nu va mai fi „independent”. Tânărul din Alba și-a cerut prietena în CĂSĂTORIE

Consilierul local al Municipiului Alba Iulia, Paul Victor Florea, va rămâne, se pare, independent doar pe plan politic, în urma ultimei sale decizii.

Tânărul de 26 de ani a ales să facă un pas mare și firesc din viața oricărui om, cerându-și prietena în căsătorie, după o relație de trei ani și jumătate.

Întrebat de ziarulunirea.ro care a fost locația în care cei doi tineri și-au unit destinele pe veci, Paul Victor Florea a răspuns că evenimentul fericit s-a petrecut la munte.

De asemenea, consilierul local a precizat că data nunții nu a fost încă stabilită, din cauza pandemiei COVID-19, însă a transmis că după ce se va înfăptui, proaspăta familie va merge într-un bine-meritat concediu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022 Scandalul provocat de cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din comuna Lupșa, lucrare derulată în perioada 2020 – 2022, a parcurs un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea