Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii PSD nu votează bugetul Albei Iulia pe 2015: Suntem împotriva alocării sumei de 4 milioane de euro către STP prin AIDA TL (Asociaţie de casă a PDL-PNL)

Ziarul Unirea

Publicat

în

  • Comunicat de presă.

comunicat psdÎn urma consultărilor cu cetăţenii, grupul consilierilor PSD din Consiliul local al municipiului Alba au hotărât de comun acord să nu voteze bugetul general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2015 din următoarele motive:

În municipiul Alba Iulia mai există încă 40% din străzi neasfaltate, fără alimentare cu apă şi canalizare, iar în proiectul de buget pe anul 2015 se alocă peste un 1milion de euro pentru amenajarea unui Skate Park şi pentru organizarea unor evenimente fără impact pentru viaţa culturală a municipiului.

De asemenea, suntem împotriva alocării sumei de aproximativ 4 milioane de euro către STP prin AIDA TL (Asociaţie de casă a PDL-PNL),având în vedere că primarul Mircea Hava împreună cu consilierii PDL-PNL din Consiliul local al municipiului Alba Iulia vor să mărească preţul pentru bilete şi abonamente la transportul local în comun .

În consecinţă, propunem o gestionare transparentă şi eficientă a fondurilor destinate secţiunii tehnice de dezvoltare cât şi a sumelor destinate organizării de evenimete culturale pe parcursul anului 2015.

Grupul Consilierilor locali PSD: Jidveain Ovidiu Viorel, Medrea Bogdan, Clepan Horaţiu, Crişan Vasile, Zdrînc Daniel


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea