Ziarul Unirea

Consilierii municipali PNL nu vor vota bugetul Alba Iuliei pe 2011!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Gabi Pleşa, preşedintele PNL Alba Iulia şi consilier local a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că grupul consilierilor liberali din CLM Alba Iulia nu va vota azi proiectul de buget al municipiului Alba Iulia dacă în şedinţă nu se va ţine cont şi de amendamentele lor. „De exemplu, bugetul se bazează sută la sută pe încasări din venituri proprii în condiţiile în care sute de firme au intrat anul trecut în insolvenţă şi nici acest an nu are perspective prea optimiste. Evident, în cadrul dezbaterilor ne vom baza şi pe sprijinul colegilor noştri din USL, respectiv din PSD” a mai spus Pleşa. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

alexandru 11 februarie 2011 at 8:39

sunt de acord, dar concret ce nu este in regula cu bugetul municipiului?adica se bazeaza suta la suta pe venituri proprii, dar pe ce sa se bazeze? pe imprumuturi?pe executari silite?pe cresteri de impozite si taxe?asteptam ceva concret de genul vrem mai multi bani la cultura si mai putin bani pe cheltuielile cu salariile( care sunt de 17% di buget-enorm as adauga).prin felul cum tratati problema nu faceti altceva decat sa aduceti capital domnului hava.probabil dupa alegeri cand o sa aveti din nou doi consilieri o sa faceti analize si o sa spuneti ca masina de vot a pdl-ului v-a furat.

gogu 11 februarie 2011 at 19:37

bai clona trista, tu scrii si tu raspunzi? mai Dorine, esti prea prost sa pacalesti lumea! mai ai putin si ti se gata si tie macaroana portocalie. Hai Pa

Comentariile sunt oprite